Den britiske kødindustri skærer ned på produktionen

Mangel på arbejdskraft betyder nu, at den britiske kødindustri bliver nødt til at sænke produktionen. Dystre udsigter kan være på vej.
Foto: Morten Flarup / Ritzau Scanpix
Foto: Morten Flarup / Ritzau Scanpix

Den britiske kødindustri er nu så hårdt ramt af manglen på arbejdskraft, at industrien ser sig nødsaget til at sænke produktionen. Det skriver Financial Times.

Samtidig kan manglen på arbejdskraft få store konsekvenser, da industrien kan se sig nødsaget til at annullerer ordrer. Hvis ikke industrien får lov til at hente mere udenlandsk arbejdskraft, så kan den løbe mod en mur, siger Nick Allen, der er chef i British Meat Processors Association.

"En eller to har fortalt mig, at de kun er en eller to uger fra ikke at kunne levere ordrer til deres kunder. Samtidig må de fortælle landmænd, at de ikke kan tage imod deres dyr," siger han.

Han uddyber, at industrien halter 10 til 11 pct. efter den normale produktion.

(Denne artikel er blevet bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Svensk vegetarmad i overraskende dyk

Verdens største kødkoncern opruster i Australien

Danish Crown fusionerer to store enheder 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også