AgriWatch

Konkursramt andeslagteri genopstår i nyt setup

Lukkede Dan Duck efterfølges af Dansk Gourmetkød med samme personkreds og i samme lokaler.

Foto: Colourbox

Med overtagelsen af en stor lagerbeholdning ande- og kyllingekød er selskabet Dansk Gourmetkød klar til at tage over for konkursramte Dan Duck. Personkredsen er den samme bag Struer-slagteriet, der nu bare ikke har nogen medarbejdere. Det skriver Food-Supply.

Dan Duck med direktør Hardy Eskildsen i spidsen gik konkurs i april og må lukke ned for driften og sende de 40 ansatte hjem. Men bygninger og produktionsudstyr indgik ikke i konkursen - og ejerne har nu overtaget restlageret, hvilket nu skal skal gøres klar til produktion.

"Bortset fra, at vi ingen medarbejdere har. Men det må vi finde ud af. Dansk Gourmetkød mangler også stadig at få godkendelser på plads vedrørende det produktionsmæssige og det fødevaremæssige, så det er svært at sige, hvornår vi kan komme i gang," siger Hardy Eskildsen til Food-Supply.

(Denne artikel er blevet bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Mere fra AgriWatch

Politisk flertal afsætter 850 millioner til Power-to-X

Industrien bifalder bred politisk aftale om at afsætte en lille milliard til den danske deltagelse i EU's grønne brintprojekt. Den endelige udvælgelse af projekter ventes inden for uger, hvor et projekt om grøn ammoniak er med i opløbet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch