Konkursramt andeslagteri genopstår i nyt setup

Lukkede Dan Duck efterfølges af Dansk Gourmetkød med samme personkreds og i samme lokaler.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

Med overtagelsen af en stor lagerbeholdning ande- og kyllingekød er selskabet Dansk Gourmetkød klar til at tage over for konkursramte Dan Duck. Personkredsen er den samme bag Struer-slagteriet, der nu bare ikke har nogen medarbejdere. Det skriver Food-Supply.

Dan Duck med direktør Hardy Eskildsen i spidsen gik konkurs i april og må lukke ned for driften og sende de 40 ansatte hjem. Men bygninger og produktionsudstyr indgik ikke i konkursen - og ejerne har nu overtaget restlageret, hvilket nu skal skal gøres klar til produktion.

"Bortset fra, at vi ingen medarbejdere har. Men det må vi finde ud af. Dansk Gourmetkød mangler også stadig at få godkendelser på plads vedrørende det produktionsmæssige og det fødevaremæssige, så det er svært at sige, hvornår vi kan komme i gang," siger Hardy Eskildsen til Food-Supply.

(Denne artikel er blevet bragt af AgriWatchs søstermedie FødevareWatch.)

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også