Slagtning af ænder i Danmark er meget vel sket for sidste gang, efter interessen for det konkursramte slagteri Dan Duck mildest talt har været sparet.
Ingen har vist interesse for at opkøbe slagteriet i Struer, siden det i april blev begæret konkurs, skriver Food-Supply.
Konkursboets kurator Jan Bruun Jørgensen iværksætter derfor plan B, der vil betyde, at medarbejderne skal opsiges og boets aktiver, der ligger i andre selskaber, skal sælges.
En af medjer af Danduck Hardy Eskildsen tror heller ikke, at det lykkedes at få gang i slagteriet igen.
"Men nu må jeg bare arbejde lidt hårdere i nogle år. Heldigvis har jeg andre virksomheder, ikke mindst Top Æg, som har været mit damplokomotiv i 16 år. Jeg skal nok få min dag til at gå," siger Hardy Eskildsen til mediet.
Som tidligere beskrevet, gik driftsselskabet bag det danske slagteri – DD Drift – konkurs efter at have kæmpet med et blakket renommé, siden Fødevarestyrelsen tilbage i 2019 udsendte en fejlbehæftet rapport om hygiejneforholdene på slagteriet.
Rapporten blev siden omtalt i bl.a. Ekstra Bladet, som ifølge Hardy Eskildsen ledte til millionstore tab i de største salgsdage omkring jul.