Ingen interesse for konkursramt slagteri - Ejer forventer at smide håndklædet i ringen

Andeslagteriet Dan Duck ser ikke ud til at genstarte produktionen, efter ejerne drejede nøglen om i april. Ingen har vist interesse, fortæller kurator.
Foto: Casper Dalhoff/IND
Foto: Casper Dalhoff/IND

Slagtning af ænder i Danmark er meget vel sket for sidste gang, efter interessen for det konkursramte slagteri Dan Duck mildest talt har været sparet.

Ingen har vist interesse for at opkøbe slagteriet i Struer, siden det i april blev begæret konkurs, skriver Food-Supply.

Konkursboets kurator Jan Bruun Jørgensen iværksætter derfor plan B, der vil betyde, at medarbejderne skal opsiges og boets aktiver, der ligger i andre selskaber, skal sælges.

En af medjer af Danduck Hardy Eskildsen tror heller ikke, at det lykkedes at få gang i slagteriet igen.

"Men nu må jeg bare arbejde lidt hårdere i nogle år. Heldigvis har jeg andre virksomheder, ikke mindst Top Æg, som har været mit damplokomotiv i 16 år. Jeg skal nok få min dag til at gå," siger Hardy Eskildsen til mediet.

Som tidligere beskrevet, gik driftsselskabet bag det danske slagteri – DD Drift – konkurs efter at have kæmpet med et blakket renommé, siden Fødevarestyrelsen tilbage i 2019 udsendte en fejlbehæftet rapport om hygiejneforholdene på slagteriet.

Rapporten blev siden omtalt i bl.a. Ekstra Bladet, som ifølge Hardy Eskildsen ledte til millionstore tab i de største salgsdage omkring jul.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også