AgriWatch

Landbrug & Fødevarer løfter indtægterne på baggrund af svineselskab

Landbrugets største interesseorganisation Landbrug & Fødevarer øgede sine resultater i 2020. Selskabets medejerskab af genetikselskabet Danbred var særligt årsagen til en hævet omsætning.

Formand i Landbrug & Fødevarer, Søren Søndergaard. Formandskabet i organisationen får 5 mio. kr. i vederlag om året. | Foto: PR Landbrug & Fødevarer

Som så mange andre regnskaber i 2020 var også økonomien i lobbyorganisationen Landbrug & Fødevarer påvirket af coronakrisen.

Den store landbrugsorganisation kunne dog stå imod særligt på omsætningen via sit medejerskab af svinegenetikselskabet Danbred, der hævede sine indtægter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch