AgriWatch

Britisk undersøgelse: Conservation Agriculture kan reducere klimaftryk med 30 procent

Ved at gøre brug af dyrkningsmetoden Conservation Agriculture kan landbrug reducere deres CO2-aftryk med op til 30 pct. Det viser en ny britisk undersøgelse, der vurderer, at jordbearbejdningen kan blive afgørende for reduktioner.

Foto: Uncredited/AP/Ritzau Scanpix

CO2, der bliver i landbrugsjorden, kan komme til at spille en afgørende rolle for at mindske landbrugets klimaftryk.

For ved at bruge jordbearbejdningsmetoder som no-till, der er en del af den bredere term kaldet Conservation Agriculture, kan landbrug reducere deres CO2-udledning med op til 30 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch