AgriWatch

Efter år med status quo er rådgivningsselskab klar til vækst

Landbosyd kunne præsentere næsten et identisk resultat for 2020 som året forinden. Organisationen er dog blevet trimmet, og grundlaget til fremtidig vækst er derved lagt.

Foto: Venstre/PR

Rådgivningsvirksomheden Landbosyd har lavet de rette spadestik til en fremtidig vækst.

Således har selskabet trimmet organisationen og kunne præsentere et årsresultat på 1,3 mio. kr., hvilket er på samme niveau som året forinden.

Dermed er rådgivningsselskabet klar til fremtidig vækst uden dog at konkretisere ambitionen. Det skriver Landbosyd i en pressemeddelelse.

"Den nye direktion har i løbet af året fået godt styr på virksomheden. Der er foretaget en nødvendig omorganisering, lanceret en ny strategi og sat mange nye tiltag i gang. Dertil er det lykkedes at komme ud med et resultat på niveau med tidligere år. Det er virkelig flot," siger Landbosyds bestyrelsesformand Mogens Dall i meddelelsen.

I løbet af året blev der allokeret penge til udviklingstiltag så som digitale produkter, rekrutteringssystem, styrkelse af den strategiske rådgivning og åbningen af et filialkontor i Odense.

I 2020 omsatte rådgivningsselskabet for 84,4 mio. kr., hvilket er godt 3 mio. kr. mindre end året forinden. Medtager man omsætningen fra datterselskaberne Agrocura og Landbogruppen Syd ender den samlede omsætning på 99,5 mio. kr.

Landbosyd havde 703 aktive medlemmer i 2020.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch