Fødevareklynge og Seges indgår samarbejde om plantebaserede fødevarer
Værdikæden og synergierne i den plantebaserede fødevareproduktion skal styrkes gennem samarbejde mellem Seges og fødevareklyngen Food & Bio Cluster Denmark.
![Foto: Peter Hove Olesen](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12486290.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7cr6ibyc01xof78lbsf.jpg)
Med forventningen om en øget efterspørgsel på plantebaserede fødevarer går videnshuset Seges og fødevareklyngen Food & Bio Cluster i sammen om at optimere produktionen.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Import af økologiske fødevarer nærmer sig 5 milliarder
For abonnenter