AgriWatch

Affaldsanlæg blev ikke brugt fuldt ud, da mink skulle væk

Flere aflivede mink kunne være blevet brændt i den periode, hvor 11.000 tons dyr blev gravet ned. Minister fastholder, at gravene var den rigtige løsning i situationen.

Direktør i Dansk Affaldsforening, Mikkel Brandrup, har ikke det fulde overblik, men han har ikke kendskab til anlæg, der er fuldt udnyttet i forbindelse med bortskaffelse af mink. | Foto: LISELOTTE SABROE

Mens det har vakt massiv kritik, at myndighederne i begyndelsen af november valgte at grave flere tusinde tons aflivede mink ned på to militære områder i Jylland, viser det sig nu, at andre muligheder for at bortskaffe minkene ikke er blevet udnyttet fuldt ud.

Affaldsforbrændinger rundtomkring i landet melder således, at selv om de godt nok har brændt nogle mink af, så har de i november måned haft kapacitet til at bortskaffe endnu flere mink.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-lande langer ud efter storstilet pesticidplan

Ti EU-lande er gået på barrikaderne i kritik af køreplanen for EU’s halvering i brugen af kemiske pesticider inden 2030. Fra sidelinjen bakker Danmark også op om kritikken. ”Vi er nødt til at finde et balanceret kompromis,” sagde Rasmus Prehn (S).

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch