AgriWatch

Sunde landbrugskunder og negative renter trækker Vestjysk Bank op

Fornuftige afregningspriser hos både svine- og mælkebønder er med til at holde hånden under det seneste regnskab fra Vestjysk Bank, som næsten kommer op på niveauet fra sidste år.

Vestjysk Bank må kalkulere med flere store usikkerhedsmomenter i den nærmeste fremtid. | Foto: Ditte Lysgaard Holm/Ritzau Scanpix

Den gamle akilleshæl i Vestjysk Bank har vist sig som en styrke i de seneste kvartaler i den traditionelt landbrugstunge bank.

Således nyder banken i sit nye regnskab godt af de "tilfredsstillende" priser på svinekød og mælk, som er med til at at holde nedskrivningskontoen på relativt lave 12 mio. kr., da der er blevet tilbageført på landbrugskunder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch