AgriWatch

Fund af coronavirus på kyllingevinger i Kina rejser spørgsmålet: Kan kød smitte?

Flere danskere bliver fortsat testet positiv med coronavirus. Nu er der i Kina fundet spor af virusset på frosne kyllingevinger – er fødevarer det nye epicenter?

Foto: Joachim Adrian

Indtil nu har der været bred enighed om, at coronavirus kan smitte mellem mennesker, og at afstand, god hygiejne og afspritning er vejen frem. Efter fund af virusset på frosne kyllinger i Kina kommer en ny mulig spiller på banen, der rejser spørgsmålet: Kan kød smitte?

FødevareWatch har talt med direktør for Teknologisk Institut, Lars Lihn, for at undersøge om lørdagskyllingen kan være en coronavirus-trussel.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch