AgriWatch

Trods coronakrisen bliver Himmerlandskød ved med at vokse

Mens antallet af slagtninger er faldet på landsplan, så oplever det privatejede slagteri Himmerlandskød vækst. Dermed når slagteriet sin årlige vækstambition, siger direktør.

Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har sat sit præg på den globale slagteribranche, men i Nordjylland har Himmerlandskød evnet at øge sit antal af slagtninger i 2020's første halvår.

Mens slagtningen på landsplan er faldet med omkring 10 pct., så har det privatejede slagteri oplevet en fremgang på 2 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch