AgriWatch

Trods coronakrisen bliver Himmerlandskød ved med at vokse

Mens antallet af slagtninger er faldet på landsplan, så oplever det privatejede slagteri Himmerlandskød vækst. Dermed når slagteriet sin årlige vækstambition, siger direktør.

Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Coronakrisen har sat sit præg på den globale slagteribranche, men i Nordjylland har Himmerlandskød evnet at øge sit antal af slagtninger i 2020's første halvår.

Mens slagtningen på landsplan er faldet med omkring 10 pct., så har det privatejede slagteri oplevet en fremgang på 2 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch