AgriWatch

Direktør: Lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år under coronakrisen

De kreative ideer og samarbejder har haft stor medvind under coronakrisen. Produktionen og opfattelsen af lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år, vurderer direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Corona-nedlukningen af Danmark har sat skub i en udvikling af markedet for lokale fødevarer, som ingen tilbage i februar kunne have forudsagt.

Det siger Jesper Zeihlund, direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, NCLF, som i en kommende bog forsøger at samle op på nogle af de mange erfaringer, som pandemien har sendt i retning af fødevaresektoren gennem de seneste 4-5 måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch