En femtedel af brasiliansk soja i Europa kommer fra afskovede områder
Et nyt studie dokumenterer, at en stor andel af brasiliansk soja og oksekød, som havner i Europa, kommer fra afskovede områder i Amazonas.
![Foto: Carlos Fabal/AFP/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article12291633.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20200716-202411-L-1920x1078we.jpg)
Debatten i Danmark omkring importeret soja har fyldt meget i år. Et af de store producerende lande er Brasilien, hvor en stor del af produktionen foregår i afskovede områder i Amazonas' regnskove.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
Dakofo: EU er på rette spor med ansvarlig soja
For abonnenter