AgriWatch

En femtedel af brasiliansk soja i Europa kommer fra afskovede områder

Et nyt studie dokumenterer, at en stor andel af brasiliansk soja og oksekød, som havner i Europa, kommer fra afskovede områder i Amazonas.

Foto: Carlos Fabal/AFP/Ritzau Scanpix

Debatten i Danmark omkring importeret soja har fyldt meget i år. Et af de store producerende lande er Brasilien, hvor en stor del af produktionen foregår i afskovede områder i Amazonas' regnskove.

Det skriver The Guardian med henvisning til et nyt studie fra tidsskriftet Science.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch