AgriWatch

En femtedel af brasiliansk soja i Europa kommer fra afskovede områder

Et nyt studie dokumenterer, at en stor andel af brasiliansk soja og oksekød, som havner i Europa, kommer fra afskovede områder i Amazonas.

Foto: Carlos Fabal/AFP/Ritzau Scanpix

Debatten i Danmark omkring importeret soja har fyldt meget i år. Et af de store producerende lande er Brasilien, hvor en stor del af produktionen foregår i afskovede områder i Amazonas' regnskove.

Det skriver The Guardian med henvisning til et nyt studie fra tidsskriftet Science.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch