AgriWatch

Kreaturdirektør tror på god sommersæson

Salget hos Mogens Nielsens Kreaturslagteri går normalt trægt i de sene sommermåneder, men coronakrisen kan vende denne tendens på hovedet.

Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix

De danske kreaturslagterier har været hårdt ramt af coronakrisen, som har lammet branchens afsætningskanaler med nedlukning af hoteller, restauranter og kantiner.

Dog mener direktør for Mogens Nielsens Kreatuerslagteri, Carsten Nielsen, at salget af udskæringer vil opleve et sjældent løft i sommermånederne, der normalt ikke er højsæson, skriver Landbrug Øst.

"Når folk ikke får lov at rejse, og alle sommerhuse er booket, så tror jeg det bliver en god sommer. Så er der alle de runde fødselsdage, komfirmationer og brylluper, der er skubbet, væk fra maj måned, og selvølgelig også de runde fødselsdage og bryllupper fra marts og april, de kommer, tænker jeg, også på et tidspunkt her senere. Så jeg tænker, at der kommer en bølge af forbrug," siger Carsten Nielsen til mediet.

Carsten Nielsen mener samtidig, at man skal vente med at åbne grænserne til udlandet, så coronavirussen ikke bliver bragt med tilbage til Danmark og blusser krisen op igen.

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch