AgriWatch

Kreaturdirektør tror på god sommersæson

Salget hos Mogens Nielsens Kreaturslagteri går normalt trægt i de sene sommermåneder, men coronakrisen kan vende denne tendens på hovedet.

Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix

De danske kreaturslagterier har været hårdt ramt af coronakrisen, som har lammet branchens afsætningskanaler med nedlukning af hoteller, restauranter og kantiner.

Dog mener direktør for Mogens Nielsens Kreatuerslagteri, Carsten Nielsen, at salget af udskæringer vil opleve et sjældent løft i sommermånederne, der normalt ikke er højsæson, skriver Landbrug Øst.

"Når folk ikke får lov at rejse, og alle sommerhuse er booket, så tror jeg det bliver en god sommer. Så er der alle de runde fødselsdage, komfirmationer og brylluper, der er skubbet, væk fra maj måned, og selvølgelig også de runde fødselsdage og bryllupper fra marts og april, de kommer, tænker jeg, også på et tidspunkt her senere. Så jeg tænker, at der kommer en bølge af forbrug," siger Carsten Nielsen til mediet.

Carsten Nielsen mener samtidig, at man skal vente med at åbne grænserne til udlandet, så coronavirussen ikke bliver bragt med tilbage til Danmark og blusser krisen op igen.

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch