Kreaturdirektør tror på god sommersæson

Salget hos Mogens Nielsens Kreaturslagteri går normalt trægt i de sene sommermåneder, men coronakrisen kan vende denne tendens på hovedet.
Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix
Foto: Michael Bothager/Ritzau Scanpix

De danske kreaturslagterier har været hårdt ramt af coronakrisen, som har lammet branchens afsætningskanaler med nedlukning af hoteller, restauranter og kantiner.

Dog mener direktør for Mogens Nielsens Kreatuerslagteri, Carsten Nielsen, at salget af udskæringer vil opleve et sjældent løft i sommermånederne, der normalt ikke er højsæson, skriver Landbrug Øst.

"Når folk ikke får lov at rejse, og alle sommerhuse er booket, så tror jeg det bliver en god sommer. Så er der alle de runde fødselsdage, komfirmationer og brylluper, der er skubbet, væk fra maj måned, og selvølgelig også de runde fødselsdage og bryllupper fra marts og april, de kommer, tænker jeg, også på et tidspunkt her senere. Så jeg tænker, at der kommer en bølge af forbrug," siger Carsten Nielsen til mediet.

Carsten Nielsen mener samtidig, at man skal vente med at åbne grænserne til udlandet, så coronavirussen ikke bliver bragt med tilbage til Danmark og blusser krisen op igen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også