AgriWatch

Goodvalley leverer stor vækst i første kvartal grundet høje svinepriser

Den danske landbrugskoncern Goodvalley øgede omsætning og driftsresultat markant i første kvartal 2020 sammenlignet med samme periode sidste år. Det er især højere priser på svin, der løfter virksomhedens resultater. (Opdateret)

Foto: PR-foto Goodvalley

Højere priser på svin i Polen og Ukraine sikrede den danskejede landbrugskoncern Goodvalley stor vækst i første kvartal 2020 sammenlignet med året før.

"Vi profitterede ved at levere høj produktionseffektivitet og øge salget på tværs af vores markeder ved højere gennemsnitspriser," siger adm. direktør i Goodvalley, Hans Henrik Pedersen, i en meddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch