AgriWatch

Spanien får yderligere kinesisk godkendelse til svineleverancer

Kina har åbnet sit marked yderligere for den spanske svineindustri. Tidligere på måneden fik otte forarbejdningsanlæg nemlig tilladelse til at eksportere svinekød til landet.

Foto: China Daily/Reuters/Ritzau Scanpix

Spanien, der har massiv vækst i sin svineindustri, nyder godt af afrikansk svinepest og coronakrise i Kina, hvis man kigger udelukkende på landets eksport af svinekød. Tidligere på måneden kunne Spanien rapportere om en firedobling af salget af svinekød til Kina under coronakrisen, og nu har landet fået yderligere tilladelse til eksportere mere svinekød.

Det skriver Pig Progress.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch