AgriWatch

Formanden for Landbosyd går fra 232 til 24 hektar

Et salg af Landbosyd-formandens egen bedrift giver ham mulighed for at skære ned på landbrugsarbejdet. Han fortsætter på formandsposten i den foreningsejede rådgivningsvirksomhed og som folketingskandidat for Venstre i Aabenraa.

Formand for Landbosyd Mogens Dall. | Foto: Venstre/PR

For fremtiden skal formanden for Landbosyd drive landbrug på 24 hektar, og det er småting set i forhold til, at hans bedrift bestående af gårdene Kildekær og Kiding Hovedgård indtil nu har været oppe på 232 hektar.

Mogens Dall og hans kone Bente har netop solgt deres landbrug ved Bovrup nær Aabenraa, fremgår det af en pressemeddelelse fra den foreningsejede rådgivningsvirksomhed Landbosyd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch