Formand for østjysk landboforening begrunder nej til Velas-fusion

Djursland Landboforening sagde nej til at gå med i fusionen mellem LMO og Centrovice, der dannede rådgivningsselskabet Velas. Formanden for det østjyske forening begrundede til generalforsamlingen, hvorfor han mener, det var klogt.
Foto: PR-foto Djursland Landboforening
Foto: PR-foto Djursland Landboforening

Det vakte en del opsigt, da de to store rådgivningsselskaber LMO og Centrovice i efteråret fusionerede og dannede Velas. Fusionen har pustet til diskussionen om konsolidering i branchen, og emnet var også til debat, da Djursland Landboforening tirsdag holdt generalforsamling.

Det skriver Effektivt Landbrug.

Formand for Djursland Landboforening, Hans Gæmelke, forklarede blandt andet, hvorfor han mener, det var klogt af Djursland Landboforening ikke at gå med i fusionen.

"Så lang tid vi kan opretholde den opbakning og de gode medarbejdere, vi har, skal vi ikke med på det tog ned over Fyn. Vi har nogle medarbejdere, som virkelig kan deres kram, og jeg synes, det fungerer rigtig godt med de samarbejder, vi har med andre omkring de smallere rådgivningsområder," sagde Gæmelke.

Djursland Landboforening offentliggjorde på generalforsamlingen sit årsregnskabet for 2019, der endte med et nul på bundlinjen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også