AgriWatch

Svineproducenter betragter tilbud om kompensation i ornesædssag som arrogance

I en sag, hvor Danske Svineproducenter har truet ornesædsproducenten Hatting A/S med retssag, kalder organisationen et tilbud fra producentens side om kompensation for "latterligt lille". Svineproducenternes formand fastlår, at dækkede tab må komme gennem domstolene.

Foto: PR-foto Danske Svineproducenter

Danske Svineproducenter er langt fra tilfredse med et tilbud fra Hatting A/S om kompensation for nogle af de 44 svinebesætninger, der i august 2019 blev ramt af PRRS-virus efter at have brugt ornesæd fra Hatting A/S, der havde en inficeret afdeling.

"Vi (Danske Svineproducenter, red.) repræsenterer hovedparten af de smittede besætninger. Og, ja, vi har forsøgt dialogens vej med Hatting, men har været mødt af en dør af tilbageholdt viden samtidig med kommunikation, der har været trukket unødigt i langdrag," siger formand for Danske Svineproducenter, Kim Heiselberg, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch