Velas slår indtjeningsrekord

Flere penge end nogensinde er røget ind i maskinen hos Danmarks største rådgivningsvirksomhed inden for landbruget, der i 2019 var igennem en stor fusion.
Foto: PR-foto Velas
Foto: PR-foto Velas

De gode tider i landbruget kan også mærkes hos Velas, der er landets største rådgivningsvirksomhed inden for landbruget.

Selskabet kom ud af 2019 med et rekordhøjt resultat på 8,4 mio. kr. mod 7,2 mio. kr. i 2018.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Velas blev skabt i sin nuværende forfatning i 2019, da LMO og Centrovice fusionerede, og det første år i den nye konstellation har også budt på en øget vækst på toplinjen. Omsætningen runder 304 mio. kr. i 2019, hvilket er 6,7 pct. mere end i 2018, hvor omsætningen lå på 285 mio. kr.

"Jeg er meget stolt af, at Velas har formået at leveret så flotte resultater i en tid, hvor der også har været fokus på at planlægge og føre en storstilet fusion ud i livet," siger Jan Winther, adm. direktør i Velas, i meddelelsen.

Velas-direktør varsler snarligt opkøb

Ingen udlodning

Bag Velas står ni ejerforeninger, der fik udloddet et uoplyst millionbeløb forud for fusionen, der blev en realitet i begyndelsen af november. Det fremgår ikke af pressemeddelelsen, om Velas har udloddet et beløb som følge af rekordoverskuddet.

Foruden rådgivning til de danske landmænd har Velas også rådgivning og revision til det øvrige erhvervsliv.

"Vores rådgiveres økonomiske og strategiske ekspertise er langtfra begrænset til landbruget, og vi mærker derfor også en tilgang af kunder fra øvrige erhverv herunder mindre selvstændigt erhvervsdrivende. Det er en god forretning, og der er ingen tvivl om, at vi også vil gå mere målrettet efter denne kundegruppe i fremtiden," siger Jan Winther i meddelelsen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også