AgriWatch

Landbrugsstyrelsen henter nye vicedirektører

Jon Simonen og Gitte Jensen-Fangel er ansat som nye vicedirektører i Landbrugsstyrelsen.

Foto: Finn Frandsen/Politiken/Ritzau Scanpix

Landbrugsstyrelsen får nye ansigter på direktionsgangen.

Fra februar bliver direktionen i Landbrugsstyrelsen fuldtallig, idet Jon Simonsen er som ny vicedirektør med ansvar for ressourceområdet, mens Gitte Jensen-Fangel bliver ny vicedirektør for Kunder & Produktion.

Det skriver styrelsen i pressemeddelelse.

"Vi får to stærke ledere ind i direktionen. Både Jon og Gitte kommer med solid erfaring fra det offentlige og kan uden tvivl være med til at udvikle Landbrugsstyrelsen og sikre, at vi kommer i mål med vores ambitiøse strategi, som skal gøre det nemt og enkelt at være kunde hos os," siger direktør i Landbrugsstyrelsen Jette Petersen i meddelelsen.

Jon Simonsen kommer fra en stilling i Moderniseringsstyrelsen og får ansvaret for Landbrugsstyrelsens HR, økonomi, jura og it. Han har tidligere været økonomichef i Fødevarestyrelsen.

Gitte Jensen-Fangel får ansvaret for sagsbehandling, jordbrugskontrol samt jordfordeling og landbrugslov. Hun kommer fra en stilling som vicedirektør på Bispebjerg og Frederiksberg Hospital og som Chief Clinical Information Officer i Region Hovedstaden.

Gitte Jensen-Fangel afløser Steen Silberg Thomsen, som stoppede i Landbrugsstyrelsen i slutningen af august.

Begge vicedirektører stater den 3. februar 2020. Med de to nye består Landbrugsstyrelsens direktion af direktør Jette Petersen, vicedirektør Louise Piester, vicedirektør Jon Simonsen og vicedirektør Gitte Jensen-Fangel.

Landbrugsstyrelsen skal tilbagebetale 350 mio. kroner efter regnefejl

L&F retter kritik mod støtteordning til slagtesvinestalde

Minister garanterer Sønderjylland som base for ny direktør i Landbrugsstyrelsen  

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch