AgriWatch

Tönnis-familie ligger i strid og kan føre til salg

Famillien Tönnis, der ejer slagterikoncernen Tönnis, ligger i strid, og den kan føre til et salg af koncernen.

Tönnies-familien ligger i bitter strid. | Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

Familien bag den tyske slagterikoncern, Tönnies, ligger i bitter strid. Det rapporterer flere medier herunder Handelsblatt.

Striden drejer sig især om Clemens Tönnis og hans nevø Robert Tönnies, som har forlangt, at hele koncernen bliver solgt. Et krav, som Clemens Tönnies og hans søn Maximillian, der sidste år kom med i den daglige slagteriledelse, blankt afviser, skriver Handelsblatt.

Et planlagt fredsmøde i det uafhængige, rådgivende råd gik Clemens Tönnies vej forleden, idet rådet gav grønt lys til det omstridte køb af to pølsefabrikker, skriver Handelsblatt.

Robert Tönnies overtog en del af koncernen efter sin far, der startede koncernen med Clemens Tönnies.

Tönnies ejer også danske Tican Fresh Meat.

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch