Statslig fond sætter ny mand i spidsen for landbrugets virksomheder

Den nye direktør skal styre arbejdet med fondens små og mellemstore virksomheder i deres arbejde med udvikling af klima- og miljørigtige fødevarer. 
Foto: Casper Dalhoff/ERH
Foto: Casper Dalhoff/ERH

Danmarks Eksport- og Investeringsfonds (Eifo) har peget på ham, der fremover skal stå for fondens arbejde med landbrugets grønne omstilling.

Den 1. august tiltræder Lars Horsholt Jensen som senior director for agrifood på området for små og mellemstore virksomheder, skriver Landbrugsavisen.

I sit nye job skal han hjælpe virksomheder i den størrelsesorden i arbejdet med at udvikle af mere klima- og miljørigtige fødevarer.

Statslig superfond vil øge investeringer i fremtidens fødevareproduktion

EIFO er resultat af en sammenlægning af Vækstfonden, Danmarks Eksportkredit og Den Grønne Investeringsfond, og derfor er lånekompetencer og investeringskompetencer også samlet tættere i den nye konstruktion, som trådte i kraft i starten af 2023.

Lars Horsholt Jensen har siden 2019 været vicedirektør i organisationen Food & Bio Cluster Denmark og har tidligere erfaringer fra ledergruppen i Agro Business Park, som arbejder med erhvervsudviklingen inden for agro- og fødevareindustrien.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også