Æggebakkeproducent åbner satellitkontor tæt på fabrik

I løbet af årets første kvartal åbner Brdr. Hartmann dørene for sit nye kontor, der i sidste ende skal fastholde medarbejdere og tiltrække ny ekspertise.
Foto: Annika Byrde
Foto: Annika Byrde

Brdr. Hartmann har hovedsæde i Gentofte og produktion i Tønder, men snart kommer æggebakkeproducenten også til at have kontorer i det jyske.

I årets første kvartal åbner selskabet et såkaldt satellitkontor i Kolding, som ifølge Henning Frisk, der er direktør for Hartmann Technology, skal fastholde medarbejdere og tiltrække nye eksperter inden for energioptimering og procesanlæg.

Det skriver Jydskevestkysten.

”Som sagt er det meningen, at kontoret skal benyttes af nye såvel som allerede ansatte medarbejdere. Hvis en ingeniør for eksempel bor i Vejle, har vedkommende hidtil dagligt skullet køre hele vejen til Tønder. Men fremover bliver det muligt -nogle dage om ugen -at møde ind på kontoret i Kolding,” siger Henning Frisk til mediet.

Hartmann-topchef: Overskud i svær periode vidner om rettidig pris-omhu

Brdr. Hartmann har ligesom størstedelen af danske virksomheder været udfordret af først coronakrisen og dernæst energikrigen forårsaget af krigen i Ukraine.

Trods de udfordrende forhold øgede selskabet sin omsætning med over 250 mio. kr. til 861 mio. kr. i det seneste opgjorte kvartal, og overskudsgraden steg fra 2,2 pct. til 2,9 pct.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Photo: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også