AgriWatch

Vestjysk maskinforretning udsat for tyveri

Vinderup Maskinforretning har været udsat for tyveri for en samlet af værdi af over 0,5 mio. kr. Det er ikke første gang, at selskabet har ubudne gæster.

Foto: Vinderup Maskiner/PR

To splinternye minilæssere er rovet, som ukendte tyve er kommet afsted med fra Vinderup Maskiner.

Tyveriet blev opdaget onsdag morgen, og der er tale om maskiner med en samlet værdi på 504.000 kr., skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Tyveriet er sket i perioden 17. december til 4. januar.

"Hvordan det er sket, er umuligt at sige, men vi har haft en mand på arbejde i julen, så der har været åbent alle steder. Nu skal man jo ikke dømme nogen, men vi har haft rigtig mange udlændinge på besøg i december, fordi vi har haft udsalg på brugte maskiner," siger Jan Pedersen, adm. direktør i Vinderup Maskiner, til mediet.

For få år tilbage var maskinforretningen også udsat for tyveri - her blev en minilæsser og værktøj taget i ly af natten.

Selvom selskabet er forsikret, så er der stadig tale om en stor selvrisiko ifølge Jan Pedersen, der ikke konkretiserer beløbet.

Vinderup Maskiner havde i 2020 et resultat i den primære drift på 3,6 mio. kr. På bundlinjen var resultatet 1,8 mio. kr.

Mere fra AgriWatch

Agri Nord sætter navn på ny topchef

Efter Kim Koch blev afskediget i april for ”økonomiske uregelmæssigheder” har Agri Nord fundet den nye person til rådgivningsselskabets toppost.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch