Maskinfabrik bliver opkøbt af tysk producent af staldinventar

Maskinfabrikken W. Domino er kommet på tyske hænder, efter en producent med speciale i staldinventar har overtaget den vejlensiske virksomhed.
Foto: PR/WEDA
Foto: PR/WEDA

Et tysk opkøb har fundet sted i Ølholm uden for Vejle, hvor maskinfabrikken W. Domino har fået nye ejere.

Således har Weda Dammann & Westerkamp overtaget maskinfabrikken og dens 23 medarbejdere i oktober. Det fremgår af en pressemeddelelse.

W. Domino har fremstiller foderautomater, vægtsystemer og udmugningsanlæg til primært svineproduktionen og har eksisteret i 60 år.

"Vi har kendt W. Domino i mange år og har altid set Domino som en virksomhed med gode kvalitetsprodukter. Derfor var vi også interesseret allerede fra den første henvendelse om eventuelt køb af virksomheden. Nu forventer vi et frugtbart samarbejde med W. Domino og glæder os til en god fremtid for fabrikken i Ølholm," udtaler Klemens Westerkamp, adm. direktør i Weda Dammann & Westerkamp, i meddelelsen.

Der er også glæde hos den opkøbte maskinstation, fortæller maskinfabrikkens adm. direktør Allan Trøjborg.

"Helt fra begyndelsen har der været et meget positivt og konstruktivt forløb omkring forhandlingerne med Weda, og begge parter glæder sig til samarbejdet," siger Allan Trøjborg.

Allan Trøjborg vil fortsætte i W. Dominos ledelse, mens Volker Schönig bliver adm. direktør. Judith Domino vil fortsætte i sin rolle som økonomidirektør.

Weda har 150 ansatte og fremstiller vådfodringsanlæg.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også