AgriWatch

Better Energy fordoblede omsætningen i 2020

Frasalg af solcelleanlæg og nye samarbejder giver solcelleudvikleren et positivt resultat og forhåbninger om solid vækst.

Foto: Better Energy

Hvor andre måske ser tilbage på 2020 som et år, der mest bare skulle overstås, er holdningen måske en anden for solcelleudvikleren Better Energy, der kom ud af det forgange år med en toplinje, der rundede en milliard.

For frasalg af solcelleanlæg var med til at fordoble omsætningen hos Better Energy, der således kan kigge tilbage på et år, der har markeret sig på flere måder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch