Hollandsk slagterikoncern taber salg men fordobler overskud

Coronakrisen ramte den hollandske slagterikoncern Vion Food Group særligt på food service-salget samt lavere priser. Dermed røg virksomhedens samlede omsætning i en negativ trend, men firmaet formåede dog at øge sit overskud.
Foto: Hauke-Christian Dittrich/AP/Ritzau Scanpix
Foto: Hauke-Christian Dittrich/AP/Ritzau Scanpix

Danish Crown-konkurrenten Vion Food Group solgte stort set lige så meget kød i 2020, som virksomheden gjorde i 2019.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også