AgriWatch

Producent af spredere laver samarbejde med norsk eneforhandler

Norsk forhandler bliver eneforhandler af danske Bredals gødnings- og kalkspredere, som derved får styrket sit norske forhandlernetværk.

Foto: PR/Bredal

Danske Bredal har oprustet i nabolandet Norge.

Således har producenten af gødnings- og kalkspredere indgået et samarbejde med norske Ålgård Landbrukssenter, der bliver ny eneforhandler for det danske selskabs produkter i Rogaland & Agder Fylke.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

Samarbejdet træder i kraft 1. maj 2021, skriver Bredal i en pressemeddelelse.

"Med Ålgård Landbrukssenter som eksklusiv partner er det målet at fokusere salgsindsatsen i Rogaland & Agder Fylke yderligere," siger Jacob Bangsgaard, nordisk salgsansvarlig hos Bredal, i pressemeddelelsen.

Samarbejdet vækker samtidig glæde hos Ålgård Landbrukssenter, som forventer at fordoble salget af Bredal-produkter gennem en række offensive aktiviteter.

"Med Bredal har vi et stærkt sortiment inden for kalk-, gødning- og saltspredning, der er målrettet de professionelle brugere, som vi længe ønsket at stå stærkere over for," siger John Magne Øgreid, sælger hos Ålgård Landbrukssenter.

Virksomheden fra Vejle-egnen præsenterede for i oktober 2020 årsregnskab for 2019/20, hvor både top- og bundlinje blev øget. Bruttofortjenesten steg med over 3 mio. kr. fra året før til 18,7 mio. kr., mens overskuddet blev forøget med tæt på 2 mio. kr. til 9,9 mio. kr. i 2019/20.

Mere fra AgriWatch

Tørken kradser hul i europæisk høsthåb

Efter meldingen om at EU’s største producent af hvede risikerer at ramme sin varmeste maj måned nogensinde midt i en afgørende periode, øges frygten for problemer med den globale kornforsyning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch