Producent af spredere laver samarbejde med norsk eneforhandler

Norsk forhandler bliver eneforhandler af danske Bredals gødnings- og kalkspredere, som derved får styrket sit norske forhandlernetværk.
Foto: PR/Bredal
Foto: PR/Bredal

Danske Bredal har oprustet i nabolandet Norge.

Således har producenten af gødnings- og kalkspredere indgået et samarbejde med norske Ålgård Landbrukssenter, der bliver ny eneforhandler for det danske selskabs produkter i Rogaland & Agder Fylke.

Modtag AgriWatchs nyhedsbrev gratis!

Samarbejdet træder i kraft 1. maj 2021, skriver Bredal i en pressemeddelelse.

"Med Ålgård Landbrukssenter som eksklusiv partner er det målet at fokusere salgsindsatsen i Rogaland & Agder Fylke yderligere," siger Jacob Bangsgaard, nordisk salgsansvarlig hos Bredal, i pressemeddelelsen.

Samarbejdet vækker samtidig glæde hos Ålgård Landbrukssenter, som forventer at fordoble salget af Bredal-produkter gennem en række offensive aktiviteter.

"Med Bredal har vi et stærkt sortiment inden for kalk-, gødning- og saltspredning, der er målrettet de professionelle brugere, som vi længe ønsket at stå stærkere over for," siger John Magne Øgreid, sælger hos Ålgård Landbrukssenter.

Virksomheden fra Vejle-egnen præsenterede for i oktober 2020 årsregnskab for 2019/20, hvor både top- og bundlinje blev øget. Bruttofortjenesten steg med over 3 mio. kr. fra året før til 18,7 mio. kr., mens overskuddet blev forøget med tæt på 2 mio. kr. til 9,9 mio. kr. i 2019/20.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også