AgriWatch

Bogballes direktør stopper efter 20 år

Producenten af gødningsspredere laver en ledelsesrokade, hvor selskabets rutinerede topchef træder tilbage. (Opdateret)

Nils Jørn Laursen, forhenværende adm. direktør for Bogballe A/S | Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

I 20 år har der stået adm. direktør hos Bogballe på Nils Jørn Laursens visitkort.

Nu skal en anden overtage den titel, da 60-årige Niels Jørn Laursen stopper på posten med udgangen af april for at få mere tid til familien.

Det oplyser Bogballe i en pressemeddelelse.

"Bogballe er en sund og succesfuld virksomhed, og foråret 2021 er det rigtige tidspunkt at træde til side. Bogballe har fyldt særdeles meget i mit liv og udviklingen fra at være en mindre familieejet virksomhed til at arbejde på globalt niveau, har været både spændende og lærerigt men har naturligvis også krævet en ekstraordinær indsats med afsavn," siger Nils Jørn Laursen i meddelelsen.

Den nye ledelse i Bogballe vil være salgsdirektør Nicolai Staflin, der tiltrådte hos Bogballe i sommeren 2020, produktionsdirektør Henning Troelsen samt administrationschef Henrik Mathiasen, der har hhv. 12 og 21 års anciennitet i virksomheden.

Bogballe blev grundlagt i 1934 og har siden 1950'erne produceret mineralgødningsspredere. Virksomheden beskæftiger ca. 60 medarbejdere.

Bogballe har siden 2017 haft kapitalfonden Erhvervsinvest som majoritetsejer.

AgriWatch forsøger at få uddybende kommentarer fra parterne.

Selskabet har siden 2004 leveret tocifrede millionoverskud år efter år. I 2019/20 fik Bogballe et overskud på 43 mio. kr., hvilket var knap 1,3 mio. kr. lavere end året før.

Bogballes bruttofortjeneste var i 2019/20 omkring 4,3 mio. kr. lavere sammenlignet med 2018/19, da den rundede 89,4 mio. kr.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch