AgriWatch

Marel opkøber producent af fjerkræudstyr

Den islandske producent af slagteudstyr har købt PMJ, der udvikler løsninger til fjerkræindustrien. Det åbner op for nye markeder.

Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup

Den islandske producent af slagteudstyr Marel har styrket sin fjerkrædivision.

Således har Marel opkøbt selskabet PMJ, der udvikler løsninger til fjerkræindustrien. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt producerer PMJ løsninger til forarbejdningen af ænder. Opkøbet skal styrke divisionen, og det åbner samtidig op for nye markeder..

Roger Claessens, der er vicepræsident for Marels fjerkrædivision er glad for det nye opkøb.

"Med begges indsats og fortsatte fokus på innovation, vil vi være i en stærkere position til at transformere andeindustrien i samarbejde med kunderne," siger han.

I august 2020 købte den store islandske producent af slagteriudstyr den tyske konkurrent Treif for 128 mio. euro (952 mio. kr.) samt 2,9 millioner aktier i selskabet.

Mere fra AgriWatch

Officielt: Her er USA's nye landbrugsminister "Mr. Monsanto"

Han sad alle otte år under Barack Obama og er nu kørt i stilling til at gøre det samme for Joe Biden. USA's nye landbrugsminister Tom Vilsack har allerede meldt ud, at han vil følge Bidens fokus på klimaet. Ministeren har dog også nogle kritikpunkter, hvorpå han skal vise sit værd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch