AgriWatch

Brasiliansk slagteri har haft over 1000 coronasmittede medarbejdere

Verdens største eksportør af kyllingekød har været hårdt ramt af coronasmitte blandt selskabet slagteriarbejdere.

Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

Den brasilianske kødkoncern BRF, der er verdens største eksportør af kyllingekød, har været hårdt ramt af udbruddet af coronavirus på selskabets slagterier.

Det gælder i særlig grad på selskabets slagteriet i byen Toledo, hvor 1138 ansatte er bekræftet smittet med coronavirus.

Det skriver Reuters, der har fået adgang til data over de smittede på de brasilianske slagterier.

Slagteriet i Toledo ligger i staten Parana, der huser mange store slagterier. I alt var 3979 slagteriarbejdere i staten testet positiv for cornavirus den 24. juli, hvor data er trukket.

I et svar til Reuters siger BRF, at smittetilfældene ligger et stykke tid tilbage, og at der i øjeblikket ikke arbejder nogen på slagterierne i Toledo og Carambei, der har været testet positiv for corona. Alene på slagteriet i Toledo er 11.000 medarbejdere blevet testet.

Ifølge selskabet kører slagteriet i Toledo nu på normal styrke.

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch