AgriWatch

Coronavirus lægger en dæmper på den tyske kødproduktion

Den tyske kødproduktion er faldet med 0,6 procent i den første halvdel af 2020. Det skyldes midlertidige lukninger på slagterier i forbindelse med coronaudbrud.

Foto: Thomas Borberg

Færre dyr er blevet slagtet i Tyskland det sidste halve år.

Kødproduktionen er samlet set faldet med 0,6 i landet. Produktionen af svin er faldet med 1 pct., fjerkræ med 1,9 pct. mens kvægproduktionen er faldet med 3,3 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch