AgriWatch

Coronavirus lægger en dæmper på den tyske kødproduktion

Den tyske kødproduktion er faldet med 0,6 procent i den første halvdel af 2020. Det skyldes midlertidige lukninger på slagterier i forbindelse med coronaudbrud.

Foto: Thomas Borberg

Færre dyr er blevet slagtet i Tyskland det sidste halve år.

Kødproduktionen er samlet set faldet med 0,6 i landet. Produktionen af svin er faldet med 1 pct., fjerkræ med 1,9 pct. mens kvægproduktionen er faldet med 3,3 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch