AgriWatch

Tidligere direktør i siloproducent tager igen over: "Jeg har fornyet energi"

Direktøren i den danske siloproducent BM Silo, Dorte Martinsen, har besluttet at stoppe i stillingen. Derfor tager hendes mand, Claus Martinsen, over i en stilling, han har tidligere erfaring med. Efter godt ti års fravær fra posten har han nu fået ny energi til at stå i spidsen, fortæller han.

Foto: PR-foto BM Silo

Bestyrelsesposter i blandt andet SMV Danmark sammen med en direktørpost i silofabrikanten BM Silo blev for meget at se til for direktør og medejer Dorte Martinsen i BM Silo, der har besluttet af stoppe som direktør.

Derfor tager hendes mand, Claus Martinsen, der er majoritetsejer i firmaet over i stillingen. En stilling han er bekendt med, da han før Dorte Martinsens godt tiårige periode på posten selv sad 13 år i førersædet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch