Avancerede traktorer stiller højere krav til maskinforretning

Udover de højere krav øger de teknologiske traktorer også beskæftigelsen hos Skibbild Smede- og Maskinforretning, der kun beskæftiger sig med Fendt-traktorer.
Foto: PR-foto Lantmännen/Fendt
Foto: PR-foto Lantmännen/Fendt

Reparation og vedligeholdelse af dagens traktorer er blevet mere omfattende i takt med, at maskineriet bliver mere og mere avanceret.

Det kan mærkes hos Skibbild Smede- og Maskinforretning, der kun koncentrerer sig om Fendt-traktorer, skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

"Vi skal ikke lave 1000 ting på værkstedet, for det kan man ikke overskue. Vi vil hellere være gode – og helst de bedste – til Fendt-traktorer. Dem arbejder vi med hver dag, så der har vi ekspertisen," siger Jørgen Bay, indehaver af Skibbild Smede- og Maskinforretning til mediet.

Jørgen Bay fortæller, at med de mere avancerede maskiner løber serviceeftersynet nemt op i 25-50.000 kr., når synet indebærer motor, kabine, hydraulik og el.

Han mener dog, at holdbarheden på de avancerede maskiner giver mere beskæftigelse til serviceværkstedet, da det kræver ekstra vedligeholdelse at få flere år ud af landmandens investering.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også