Østjysk maskinforhandler rykker ind hos kollega

25 medarbejdere fra AE Maskiner skal fra august møde ind på HCP Maskincenters domicil i Randers. I samme ombæring udliciterer HCP Maskincenter servicedelen.
Foto: Deutz Fahr PR-foto
Foto: Deutz Fahr PR-foto

Maskinforretningen AE Maskiner har oplevet markant vækst de seneste fem år og er nu vokset fra barndomshjemmet i østjyske Ørsted.

Derfor flytter selskabets 25 medarbejdere til august ind hos HCP Maskincenters afdeling i Randers.

Det skriver AE Maskiner i en pressemeddelelse.

"Flytningen af AE Maskiner fra Ørsted til Randers skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre vores virksomhed. I takt med, at virksomheden vokser, bliver organisationen også større, og målet er derfor at optimere service, logistik, salg og handel – at få alt under ét tag og dermed skabe en større sammenhængskraft og dermed et bedre arbejdsflow i hverdagen," siger Anders Ebbesen, ejer af AE Maskiner, i meddelelsen.

Den nye konstellation betyder samtidig, at HCP Maskincenter udliciterer service til AE Maskiner. Den aftale glæder Christopher Kiær Thomsen, der er formand og hovedaktionær i HCP Maskincenter.

"Med en virksomhed som AE Maskiner i huset til at servicere vores kunder, kan vi fremover bruge alle vores kræfter på rådgivning og salg til kunderne," udtaler han i pressemeddelelsen.

HCP Maskincenter er bl.a. importør af Deutz-Fahr, Iseki, Pronar og Multione.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også