Østjysk maskinforhandler rykker ind hos kollega

25 medarbejdere fra AE Maskiner skal fra august møde ind på HCP Maskincenters domicil i Randers. I samme ombæring udliciterer HCP Maskincenter servicedelen.
Foto: Deutz Fahr PR-foto
Foto: Deutz Fahr PR-foto

Maskinforretningen AE Maskiner har oplevet markant vækst de seneste fem år og er nu vokset fra barndomshjemmet i østjyske Ørsted.

Derfor flytter selskabets 25 medarbejdere til august ind hos HCP Maskincenters afdeling i Randers.

Det skriver AE Maskiner i en pressemeddelelse.

"Flytningen af AE Maskiner fra Ørsted til Randers skal ses som et naturligt skridt på vejen til at fremtidssikre vores virksomhed. I takt med, at virksomheden vokser, bliver organisationen også større, og målet er derfor at optimere service, logistik, salg og handel – at få alt under ét tag og dermed skabe en større sammenhængskraft og dermed et bedre arbejdsflow i hverdagen," siger Anders Ebbesen, ejer af AE Maskiner, i meddelelsen.

Den nye konstellation betyder samtidig, at HCP Maskincenter udliciterer service til AE Maskiner. Den aftale glæder Christopher Kiær Thomsen, der er formand og hovedaktionær i HCP Maskincenter.

"Med en virksomhed som AE Maskiner i huset til at servicere vores kunder, kan vi fremover bruge alle vores kræfter på rådgivning og salg til kunderne," udtaler han i pressemeddelelsen.

HCP Maskincenter er bl.a. importør af Deutz-Fahr, Iseki, Pronar og Multione.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også