AgriWatch

Case IH-ejer genoptager gradvist produktionen på fabrikker

Den amerikanske maskinproducent til landbruget har besluttet sig for at gradvist åbne produktionen.

Foto: PR-foto New Holland

Fra tirsdag er omkring to tredjedele af CNH Industrials 67 fabrikker på verdensplan igen oppe at køre efter en nedlukning som følge af coronasituationen.

Det oplyser koncernen tirsdag morgen.

Dog er produktionshastigheden reduceret, men det er forventningen, at produktionen vil være i fuld gang i slutningen af maj.

I Europa er det nu 75 pct. af fabrikkerne, der er i gang igen, mens andelen er lidt over 60 pct. i Nordamerika, oplyser CNH, der særligt prioriterer produktionen af landbrugsmaskiner og motorer højt.

CNH Industrial, der inden for landbrugsmaskiner blandt andet står bag mærkerne New Holland og Case IH, tager forbehold for, at coronasituationen kan ændre sig i visse områder.

Under coronakrisen har 24.000 af virksomhedens ansatte arbejdet hjemmefra.

I slutningen af marts meddelte CNH Industrial, at størstedelen af produktionen i Nord- og Sydamerika blev lukket ned, ligesom dele af produktionen i Europa også blev lukket ned.

CNH Industrial går tilbage på driftsresultat i Danmark og Sverige

CNH Industrial rykker rundt og sætter to danskere i europæiske stillinger

New Holland-ejers topledelse går ned i løn i coronakrise 

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch