AgriWatch

Producent af marksprøjter får overskud trods efterdønninger fra tørken

Et længe ventet overskud for firmaet Danfoil viste sig i 2019 trods en fortsat effekt af tørken i 2018. Nu håber virksomheden at kunne fortsætte med vækstmomentum.

Foto: PR-foto Danfoil

Før 2019 havde producenten af marksprøjter Danfoil lavet underskud på 7,4 mio. kr. de seneste fem år. Derfor var det en positiv direktør, der kunne berette om overskud, efter at virksomheden for nylig offentliggjorde sit regnskab.

"2019 har været et år, der har været påvirket af tørken i 2018, hvor der har været efterdønninger, som gjorde markedet svært at være i. Men egentlig er det lykkedes at øge salget væsentligt alligevel, og vi har oparbejdet en god ordrebeholdning og fået en god start på 2020," siger adm. direktør i Danfoil, Martin Dyhrman Sørensen, til AgriWatch og tilføjer:

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch