AgriWatch

Dansk redskabsproducent skifter direktøren ud

Carsten Abel er fortid som adm. direktør hos Dalbo, skriver virksomheden.

Foto: Dalbo

I en meddelelse på sin hjemmeside skriver Dalbo, at virksomheden skifter ud på ledelsesgangen.

Således skriver bestyrelsesformand Anja Plougmann, at direktør Carsten Abel er fortid på direktørposten. Økonomidirektøren Carsten Jensen overtager midlertidigt direktørstolen som konstitueret.

"Vi trækker i de håndtag, vi kan, og reber sejlene. Det indebærer bl.a., at vi per d.d. skifter kaptajn. Carsten Abel er fratrådt, og Carsten Jensen er blevet konstitueret som ny adm. direktør," skriver hun med henvisning til, at Dalbo forsøger at komme så godt som muligt igennem coronakrisen.

"Corona-krisen har som en storm vendt op og ned på verden. I Dalbo gør vi alt, hvad vi kan for at opretholde leveringen af kvalitetsprodukter og yde den bedste service til vores forhandlere og landmænd. Det er indtil nu lykkedes meget godt. Vi har vi stadig pæn aktivitet, der købes fortsat maskiner, og vi kan stadig holde gang i produktionen og få varer fra leverandører og underleverandører. Men, selvfølgelig mærker vi en afmatning og tilbageholdenhed, så i Dalbo rammes vi også af stormen," skriver hun i meddelelsen.

Carsten Abel er medejer af Dalbo, der i alt har seks ejere herunder bestyrelsesformand Anja Plougmann.

Dalbo laver redskaber til jordbearbejdning og blev etableret i 1948. Virksomheden har endnu ikke fremlagt regnskabet for 2019 endnu. I 2018 kom Dalbo ud med en bruttofortjeneste på 55 mio. kr. og et overskud efter skat på 2,7 mio. kr.

Agrovirksomhed frygter for coronavirussens konsekvenser

Dalbo bliver inspireret af de største traktorbrands 

Mere fra AgriWatch

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Historisk gods sat til salg

Historisk gods på Vejlekanten med 600 kvadratmeter bolig med skov, voldgrav og over 500 hektar jord er sat til salg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch