AgriWatch

Stor udstyrsproducent til minkbranchen: En pivringe situation

Beslutningen om at udskyde Kopenhagen Furs februar-auktion får opbakning fra Hedensted Gruppen, der er en af verdens største producenter af udstyr til branchen. Situationen kan få alvorlige konsekvenser, mener direktøren.

Foto: PR-foto Hedensted Gruppen

Krisen i minkbranchen har stået på længe, og tirsdag kom endnu en nedslående nyhed for de pressede avlere, da Kopenhagen Fur valgte at udskyde februar-auktionen på grund af coronavirusset.

"Det er super ærgerligt og en pivringe situation for alle i branchen, men jeg tror, Kopenhagen Fur har taget den rigtige beslutning efter omstændighederne. Kineserne er helt afgørende i handlen, og det ville være katastrofalt at afholde auktionen med en salgsprocent på 30 eller deromkring," siger Michael Christensen, adm. direktør i Hedensted Gruppen, der er en af verdens største leverandører af udstyr til minkavlere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch