AgriWatch

Maskinhandler er tiltalt i sag om bestikkelse i kommune

Ejer og direktør Palle Kjærsgaard hos Case IH-forhandleren S.D. Kjærsgaard er en af i alt fire personer og to virksomheder, som Østjyllands Politi kort før årsskiftet har rejst tiltale mod i en sag om bestikkelse.

Foto: PR-foto S.D. Kjærsgaard

I en sag om bestikkelse i Aarhus Kommune er Palle Kjærsgaard, som er ejer og direktør i maskinhandlen S.D. Kjærsgaard, blevet tiltalt for at have ydet bestikkelse over for kommunen i en sag om et udbud af maskiner til Natur og Vejservice i Aarhus Kommune i 2010, som forhandleren vandt.

Det skriver Aarhus Stiftstidende, der fortæller, forhandleren et år efter indgik en sponsoraftale med en badmintonklub i Aalborg, hvor der ifølge anklagemyndigheden var en medarbejder fra Aarhus Kommune i bestyrelsen for klubben.

Palle Kjærsgaard siger til Landbrugsavisen:

"Den rolle, som vi er tiltalt for at have over for vores kunde, Aarhus Kommune, den er helt normal i erhvervslivet overfor privatkunder", siger han til Landbrugsavisen og afventer den kommende retssag.

AgriWatch forsøger at få en uddybende kommentar fra Palle Kjærsgaard, der skriver i en SMS:

"Der er jo tale om en verserende sag, og ifølge de juridiske eksperter kan der gå mindst et år, før der sker nyt i sagen. Så her fra følger vi den selvfølgelig nøje, men for nærværende er der ikke så meget mere at sige."

Stor maskinforhandler nedbringer gæld med over 36 millioner

Ny kødskandale under opsejling i Brasilien

Ballade om dyretransport: Chauffører får kæmpebøder for skjulte skader 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch