AgriWatch

Siloproducent vokser videre trods kulturelle udfordringer

Siden finanskrisen har silofabrikken BM Silo formået at øge sin bruttofortjeneste i næsten alle år. I det kommende regnskab er der fortsat vækst trods virksomhedens største udfordring, hvilket ifølge direktøren er kulturelle forskelle.

Dorte Martinsen, adm. direktør i BM Silo var med på dette års Agritechnica, der er landbrugets største maskinmesse i verden. | Foto: Peter Høyer/Watch Medier

Økonomisk vækst er ikke ukendt for siloproducenten BM Silo. Siden finanskrisen i 2008 har virksomheden øget sin bruttofortjeneste med over 129 pct. til 19,2 mio. kr. i 2017/18. Ifølge firmaets regnskab er der da også udsigt til yderligere vækst i det indeværende år.

Virksomheden får omkring 80 pct. af sin omsætning fra eksport og leverer siloer i omkring 38 lande. Derfor er en af siloproducentens største udfordringer de kulturelle forskelle, der er i landene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch