AgriWatch

Kapitalfondsejet tysker vil kapre markedsandele fra VM Tarm

VM Tarm sidder på næsten hele markedet for salg af gylletrailere i Skandinavien, men nu har en tung tysk spiller meldt sig på banen som rival.

Foto: PR-foto VM Tarm

Den kapitalfondsejede tyske koncern Schwarte Group, der producerer gylletrailere, har købt et gyllekoncept af FP Production i Grindsted og etableret et nyt datterselskab i Danmark med base i Esbjerg. Herfra er ambitionen at skabe et selskab, der kan konkurrere med VM Tarm.

Det skriver Vognmandens Fagblad.

"Vi går efter at tage markedsandele fra VM Tarm, når det gælder salget af gylletrailere på det danske og skandinaviske marked, hvor VM Tarm vel i dag har en markedsandel på cirka 95 pct. i Danmark," siger Schwarte Groups nye danske direktør Kristian Olsen til fagbladet.

Kristian Olsen kender branchen og sin nye konkurrent ganske indgående, da han selv var adm. direktør i VM Tarm fra 2011 til 2015.

Topchef i tredje generation dømmer potentielt opkøb ude

Idéhistorie tabte til gyllevogne

Stor producent af tankvogne vil sætte fut i væksten via sprængfarlig branche

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch