AgriWatch

Global fiskeproducent investerer trecifret millionbeløb i ny food tech-fond

Den globale virksomhed Thai Union bevilliger 201 mio. kr. til ny fond, der skal have fokus på bæredygtighed i food tech-branchen.

Brugen af insekter som proteinkilde i foder- og fødevareindustrien vinder frem. Flere danske landbrug efterspørger også alternative proteiner for at undgå at bruge soja. | Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Alternativt protein, funktionel ernæring og værdiskabende teknologi er de tre strategiske områder, som en ny fond oprettet af Thai Union skal have fokus på.

Virksomheden, der producerer fisk og skaldyr, vil investere 30 mio. dollar, hvilket svarer til 201 mio. kr., i den nye fond.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch