AgriWatch

Nystiftet virksomhed vil erobre "uopdyrket" marked for biogasanlæg

Nyt selskab bestående af tre danske virksomheder, herunder grovvareselskabet Vestjyllands Andel, mener at have fundet en indgang til millionsalg på markedet for biogasanlæg. Selskabet forventer at kunne forhandle sig til en værdimæssig fordobling i salget af biogasproducenternes grønne certifikater.

Foto: Louise Herrche Serup/Ritzau Scanpix

Det nystartede firma i Danish Bio Commodities (DBC) vil gennem lobbyarbejde modne et marked for biogasanlæg, der potentielt kan indbringe millioner. Direktør i firmaet, Rune Ledgaard Sørensen, mener at DBC kan nå ud til samvittighedsfulde virksomheder med dybe lommer.

"Vi har fremskredne drøftelser med potentielle købere og håber inden for et par år at have 10-15 biogasanlæg som kunder," fortæller Rune Ledgaard Sørensen til AgriWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

To store kartoffelselskaber vil fusionere

Kartoffelmelsfabrikkerne AKM og AKS vil fusionere i et selskab for at fremtidssikre virksomhederne med optimeringer og synergi-gevinster. Forslager sendes til afstemning blandt andelshaverne i februar.

Himmerlandskød lukker tre slagterier

Opførelsen af det nye, store slagteri i Aalestrup betyder samtidig et farvel til tre eksisterende slagterier i landet. Fremtiden for medarbejderne er ikke på plads endnu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch