AgriWatch

Nystiftet virksomhed vil erobre "uopdyrket" marked for biogasanlæg

Nyt selskab bestående af tre danske virksomheder, herunder grovvareselskabet Vestjyllands Andel, mener at have fundet en indgang til millionsalg på markedet for biogasanlæg. Selskabet forventer at kunne forhandle sig til en værdimæssig fordobling i salget af biogasproducenternes grønne certifikater.

Foto: Louise Herrche Serup/Ritzau Scanpix

Det nystartede firma i Danish Bio Commodities (DBC) vil gennem lobbyarbejde modne et marked for biogasanlæg, der potentielt kan indbringe millioner. Direktør i firmaet, Rune Ledgaard Sørensen, mener at DBC kan nå ud til samvittighedsfulde virksomheder med dybe lommer.

"Vi har fremskredne drøftelser med potentielle købere og håber inden for et par år at have 10-15 biogasanlæg som kunder," fortæller Rune Ledgaard Sørensen til AgriWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch