AgriWatch

Novozymes henter koncerndirektør fra konkurrent

Novozymes henter Amy Byrick fra konkurrenten Dupont, hvor hun har stået i spidsen for den globale føde- og drikkevareforretning.

Foto: Novozymes/PR

Novozymes har udnævnt Amy Byrick til stillingen som vice president of strategy and business transformation, og hun indtræder i samme ombæring i koncerndirektionen.

Det meddeler Novozymes mandag.

Amy Byrick kommer til fra en stilling i Dupont Nutrition and Bionsciences, hvor hun har stået i spidsen for den globale føde- og drikkevarerforretning.

"Hendes evner vil være bidragende til vores kollektive indsats for at blive en mere kundecentreret virksomhed med bedre kommercielle evner og en spredning af vores portefølje, der skaber højere vedvarende vækst," udtaler adm. direktør i Novozymes, Ester Baiget, blandt andet i pressemeddelelsen.

Hun tiltræder april 2021, hvor hun tager over efter Thomas Videbæk, der har haft stillingen midlertidigt.

Tredje kvartal var ikke god læsning hos Novozymes landbrugsdivision.

Omsætningen inden for landbrug og foder er faldet med 24 pct sammenlignet med samme periode sidste år. Nozozymes omsatte i tredje kvartal i år for 374 mio. kr. inden for landbrug mod 495 mio. kr. i kvartalet året før.

Novozymes oplevede i forretningsområdet Landbrug og Foder et styrtdyk i væksten i tredje kvartal, hvor den organiske vækst er opgjort til minus 19 pct.

Relaterede

TrialBanner_Desktop_Agriwatch.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch