Foodtech-selskab får millionoverskud i sit tredje regnskabsår

Oestergaard levede op til sine egne ambitiøse forventninger for 2019 og vendte millionunderskud til overskud i selskabets tredje leveår.
Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Tre år efter sin oprettelse kunne Oestergaard, som producerer anlæg til at forædle biprodukter af fisk og husdyr, præsentere et millionoverskud.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også