Slagteri lukker midt i investering til 25 mio. kr.

Anlægsarbejdet af spildevandsledning til Sæby Slagteri er nu stillet i bero, efter melding om forestående lukning.
Danish Crowns bestyrelse vedtog onsdag aften at indstille Sæby Slagteri til lukning som følge af det faldende antal slategrise herhjemme. | Foto: Jens Dresling
Danish Crowns bestyrelse vedtog onsdag aften at indstille Sæby Slagteri til lukning som følge af det faldende antal slategrise herhjemme. | Foto: Jens Dresling

Danish Crowns beslutning om at indstille Sæby Slagteri til lukning, får nu også konsekvenser for andre arbejdspladser i nærområdet.

For et større anlægsarbejde med at opføre en ny spildevandsledning til et kommende rensningsanlæg er nu sat i bero. Det skriver Nordjyske.

Arbejdet koster op mod 25 mio. kr og udføres af den kommunale Forsyningen A/S - men her ender forbrugerne ikke med regningen, lyder det.

”Da vi lavede aftalen med Danish Crown, tog vi hensyn til, hvis slageriet af en eller anden årsag lukker ned. Så der er ikke nogen risiko for, at det er de almindelige forbrugere, som kommer til at betale regningen,” siger formanden for Forsyningen A/ S, Erik Kyed Trolle.

Efter at arbejdet er stillet i bero, skal der nu være forhandlingsmøder mellem Forsyningen, slagteriselskabet og entreprenørerne, skriver Nordjyske.

Overblik: Læs hele AgriWatchs dækning af lukning af Danish Crown-slagteri

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Det nye partnerskab i Vendsysel vil håndtere 800.000 tons biomasse om året. | Foto: Christian Falck Wolff

Nyt biogas-samarbejde søger om udvidelse

For abonnenter

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også