Arla hapser HR-direktør fra energiselskab

Mejerikoncernen har fået en ny HR-ansvarlig for Arlas danske forretning. Den nytiltrådte direktør kommer fra en lignende stilling i Energinet.
Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix/AP
Foto: Horst Galuschka/Ritzau Scanpix/AP

En ny person er sat i spidsen for Arlas danske HR-afdeling fra starten af november.

Mejerikoncernens nye direktør for HR i Arla Denmark samt Global Innovation & Marketing hedder Christian Flø og kommer fra en lignende stilling i det statsejede energiselskab Energinet.

Det skriver Christian Flø på sin Linkedin-profil.

"Jeg er glad for at kunne meddele, at jeg får nye kolleger og udfordringer ved at tiltræde Arla Foods i en stilling som HR-chef i Arla Danmark og den globale innovations- og marketingorganisation," skriver han.

Christian Flø arbejdede 2,5 år hos Energinet som group vice president og HR-direktør. Han har derudover en fortid i Salling Group, hvor han var HR-ansvarlig for Bilka-kæden.

Denne måned lød på en anden ledelsesrokade på øverste niveau i koncernen. Således ændrede Hanne Søndergaard, der sidder i koncernledelsen, jobbeskrivelse, hvor hun fremover stå i spidsen for Arlas medlemsservice.

Rokaden, der trådte i kraft tidligere i november, er den første konkrete organisationsændring som følge af den nye strategi for Arla Future26.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også