AgriWatch

Danish Crown-slagteri rammes af coronasmitte

Fabrikschefen og omkring ni medarbejdere på Danish Crown-slagteriet i Herning er blevet smittet med coronavirus gennem den seneste uge.

Foto: Finn Frandsen

En fabrikschef og omkring ni medarbejdere på Danish Crowns slagteri i Herning er blevet smittet med coronavirus den seneste uge.

Det bekræfter andelsselskabets pressechef Jens Hansen til Herning Folkeblad.

Udbruddet på slagteriet, der er selskabets næstmindste, betyder, at der slagtes 5000 svin i stedet for de normale 6000, men ifølge Jens Hansen får udbruddet ikke nogen stor betydning.

"Det er et helt normalt greb, som vi blandt andet bruger ved almindelig sygdom eller bare, hvis vi ikke har så mange grise," siger Jens Hansen til mediet og pointerer, at slagtningerne kan hæves på de andre Danish Crown-slagterier.

Som resultat af udbruddet vil der blive testet yderligere på slagteriet, hvor alle medarbejderne i Herning vil blive testet tre gange ugentligt.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AgriWatch.)

Kina-eksport fra Danmarks største slagteri blev tilbageholdt i 22 dage 

Danish Crown afviste tilbud om lokal teststation forud for smitteudbrud 

Mere fra AgriWatch

Arla vil vinde tovtrækkeri om andelshavernes biogas

Andelsselskabet Arla sætter jagten ind på at skaffe adgang til landmændenes oprindelsesgarantier fra biogasproduktion. Forsker vurderer, at det kan blive svært for producenterne at få biogasgarantierne på egne hænder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch